avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am 52 de ani si lucrez la o firma pe post ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am 52 de ani si lucrez la o firma pe post de inginer, ...

Buna ziua,
Am 52 de ani si lucrez la o firma pe post de inginer, unde urmeaza sa se faca disponibilizari. Nu se inchide firma, doar se fac disponibilizari.
Intrebarea mea este: pot fi concediata daca sunt sustinator de familie? Sunt divortata, am o fiica care acuma a fost admisa la facultate, va fi anul I, deci fara sa aiba venit, doar pensia alimentara din partea tatalui. Eu sunt sub tratament oncologic, de 4 ani, si nu imi pot permite sa-mi pierd locul de munca, deoarece sanatatea nu imi permite sa lucrez alte munci ca de exemplu munci fizice. Are importanta ca sunt sustinator de familie sau ca am probleme medicale?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:31, 24 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui să fie. Încercați să vorbiți cu conducerea și să vi se comunice dacă sunteți vizat de disponibilizare, iar dacă răspunsul este afirmativ, explicați în scris situația dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul "fictiv" premeditat ne-ar ajuta? hd76avr hd76avr Ambii soti lucram intr-o primarie (nu ne invidiati, avem salariile f. mici).Se pare ca in curand chiar se va trece la disponibilizarile mult anuntate in randul ... (vezi toată discuția)
Se face sau nu disponibilizarea pe criteriul ultimului venit? curaj curaj Am auzit asta de la un avocat azi. As vrea sa stiu si eu care e acea lege unde se specifica lucrul asta. Ca daca vrei sa disponibilizezi oameni de pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Sunt unic intretiator de familie Laura-Mariana Laura-Mariana Sunt divortata si am un copil in intretinere, mic de 5 ani. As vrea sa stiu daca pot fi disponibilizata in aceasta situatie, la noi se fac restructurari, eu ... (vezi toată discuția)