avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin26

Activitate cosmin26

va mumtumesc pt raspunsuri
As dori sa stiu si eu procedura de lichidare(falimentare)a unui S.R.L ,cu datorie in jur de 4 milarde catre stat fara bunuri mobile,imobile, mentionez ca de curand s-a schimbat forma juridica din S.A in S.R.L,cat si denumirea,administratori,sediu,si in cat timp sunt obligat sa anunt autoritatiile de modificarile mai sus mentionate.si inca o intrebare?,daca am un angajat care vrea sa demisioneze ,si denumirea firmei s-a schimbat cum fac desfacerea contractului de munca?pe noua denumire sau pe vechea denumire?
Răspuns la discuția majorare capital social SA
actiunile care nu sunt platite in urma majorarii se pierd si trec in pachetul actionarului majoritar asta e si ideea cred, ca el sa devina majoritar,se face prin hot A.G.A SI A.G.E.A tocmai am terminat o speta similara.bafta
Am inteles in mare care este procedura de dizolvare,dar ce se intampla atunci cand are datorii la stat,mentionez ca nu detine bunuri,proprietati etc si datoria la stat ar fi cam de 5 6 miliarde.va multumes
Răspuns la discuția help pls
imi puteti detalia cum se poate dizolva prin faliment va rog.multumesc
Răspuns la discuția transformare din S.A IN S.R.L
va multumesc
Discuție help pls
care sunt modalitatile de falimentare/lichidare SRL/S.A.MULTAM
Salutare va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri,am un S.R.L unde sunt unic asociat si doresc sa cumpar un S.A ,cum se transforma S.A-ul in S.R.L,mentionez ca vreau sa cumpar un pachet de 98% de actiuni de la S.A.va multumesc