avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pls help-lichidare s.r.l
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pls help-lichidare s.r.l

As dori sa stiu si eu procedura de lichidare(falimentare)a unui S.R.L ,cu datorie in jur de 4 milarde catre stat fara bunuri mobile,imobile, mentionez ca de curand s-a schimbat forma juridica din S.A in S.R.L,cat si denumirea,administratori,sediu,si in cat timp sunt obligat sa anunt autoritatiile de modificarile mai sus mentionate.si inca o intrebare?,daca am un angajat care vrea sa demisioneze ,si denumirea firmei s-a schimbat cum fac desfacerea contractului de munca?pe noua denumire sau pe vechea denumire?
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2008
cosmin26, utilizator
Cel mai recent răspuns: cicos , utilizator 20:14, 27 Ianuarie 2008
Mai bine mai tarziu decat niciodata.........
Desfacerea contractului individual de munca o faci pe noua firma. Trebuie sa depui la ITM modificarile intervenite. Daca salariatul are carte de munca, ii treci mai intai "schimbat denumirea societatii" (conform........ ), apoi ii treci incetarea activitatii.
oau ce datorie--ia legatura cu un lichidator si vorbeste cu el sa deschida procedura de insolventa pe legea 85/2006 in instanta, sa-ti inghete penalitatile catre stat, DGFP pune penalitate la penalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment ContSters69698 ContSters69698 Daca sunt asociat la un S.R.L., si firma are datorii de 70000 RON la un furnizor, dar nu are datorii la stat, firma furnizoare poate declansa ... (vezi toată discuția)
Insolventa/faliment freya_sb freya_sb Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este diferenta(daca exista diferenta) intre procedura simplificata de insolventa si faliment. La firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa este obligata? bogdan85 bogdan85 o firma a intrat in insolventa in iunie anul curent.In caz ca doreste sa ma concedieze sau imi restructureze postul sunt obligati sa imi dea minim 1 salariu ... (vezi toată discuția)