avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate marcelasisorin

Activitate marcelasisorin

Răspuns la discuția recompensa detinut
Multumesc.
Are dreptul persoana privata de libertate sa isi aleaga tipul de recompensa(castigata prin iesire la munca) , sau trebuie sa accepte ce hoatareste comisia din penitenciar? Multumesc
Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana de cetatenie straina poate primi acceptul de a merge la vizita intima , la preietenul ei in penitenciar. Daca da , va rog sa-mi spuneti daca este aceeasi procedura ca la cetatenii romani. Multumesc
Discuție drept penal
Este posibil ca instanta sa nu tina cont de legea 543 /2002 conform careia erau gratiate anumite pedepse printre care si cele aferente art. 213 cpp,si in 2011 la un alt proces sa contopeasca cele doua pedepse? Gratierea trebuia ceruta de inculpat(era condamnare cu suspendare) sau trebuia sa se tina cont in instanta? Multumesc
Buna ziua,
Trebuie sa fac o contestatie in anulare pentru o datorie catre o societate comerciala care are ca si vechime 5 ani. Mentionez ca in aceasta perioada societatea mea a avut o perioada de inactivitate de aproape 2 ani, dar instanta nu a tinut cont de perioada de prescriere a datoriilor.
Astept un raspuns . deoarece aceasta contestatie trebuie facuta in termen de 10 zile.

Multumes
Răspuns la discuția Dosar penal
As vrea sa stiu in ce conditii se poate redeschide un dosar penal vechi, persoana inculpata executand pedeapsa in acest moment.
Multumesc
Discuție Dosar penal
Redeschidere dosar penal
Discuție Dosar penal
Informatii redeschidere dosar
Răspuns la discuția copie dosar penal
Multumesc!
Răspuns la discuția copie dosar penal
multumesc