avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie in anulare

Buna ziua,
Trebuie sa fac o contestatie in anulare pentru o datorie catre o societate comerciala care are ca si vechime 5 ani. Mentionez ca in aceasta perioada societatea mea a avut o perioada de inactivitate de aproape 2 ani, dar instanta nu a tinut cont de perioada de prescriere a datoriilor.
Astept un raspuns . deoarece aceasta contestatie trebuie facuta in termen de 10 zile.

Multumes

Alte discuții în legătură

Societate trezita ca se afla in inactivitate NICULIN NICULIN am preluat o societate care a fost amendata pentru nedepunerea declaratiilor in termen. vinovat de situatie una din salariatele anaf.in luna iulie 2010 ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata ile1075 ile1075 Buna ziua! In urma unui proces intre 2 societati comerciale, dintre care eu eram debitorul, instanta a admis cererea formulata de creditor- somatie de plata, ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere dupa 4 ani heiditzi heiditzi Mama locuieste in Galati. Este o femeie corecta si si-a platit la timp intretinerea. In luna februarie 2010 s-a afisat intretinerea pentru luna ianuarie. Si a ... (vezi toată discuția)