Buna ziua!
In urma unui proces intre 2 societati comerciale, dintre care eu eram debitorul, instanta a admis cererea formulata de creditor- somatie de plata, si someaza debitorul sa achite in termen de 10 zile de la comunicare , suma. Comunicarea a fost data in data de 17.02.2011, urmand a se transmite partilor. Din greseala comunicarea nu a ajuns la adresa debitorului, deoarece instanta a trimis-o de 2 ori la o adresa gresita, din vina lor. Astazi 18.04.2011, m-am dus la arhiva si am luat o copie si pana pe data de 28.04.2011 , trebuie sa se schite suma sau cerere in anulare in termen de 10 zile de la comunicare.
Lucru aproape imposibil de a achita suma, deoarece perioada actuala nu permite acest lucru.
As dori sa stiu daca as putea face o cerere in anulare si daca m-ati putea ajuta sa o formulez. Sau prin ce modalitate as mai putea amana aceasta plata legal.
Mentionez ca intre timp creditorul a introdus si ordonanta de urgenta pentru plata sumei cu termen de judecare 07.05.2011.
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra cu mare nerabdare!!
O.g. nr.5/2001
aleius
Buna ziua,
in data de 04.08.2009 am depus cerere cu somatie de plata care a fost solutionata favorabil pe data de 19.10.2009.
Am primit acasa o instiintare ... (vezi toată discuția)
Ordonanta
ok
buna ziua.
ca si societate comerciala creditoare, am inaintat somatie de plata in instanta invocand og5/2001, pentru neplata unor facturi din ... (vezi toată discuția)