Situatia sta in felul urmator, ies cu masina intr-o seara si sunt oprit de un echipaj de politie, masina se afla in Romania dar are nr de Germania. Bun, din momentul din care am incheiat contractul de asigurare, in fiecare luna imi sunt extrasi din contul bancar, contravaloarea asigurarii. Acum apare problema: cum fac eu dovada "organelor" ca eu am asigurare valabila?
Buna seara, am intampinat aceasta problema si am nevoie de ajutor: anul trecut am incercat sa sustrag din mall niste haine si am fost prins. Am fost la politie mi-au luat o declaratie, eram minor, precizez ca acum am implinit varsta de 18 ani, iar zilele trecute mi-a ajuns acasa o citatie in care sunt scrise urmatoarele:
Materia:Penal
Stadiul procesual al dosarului: Fond
Obiectivul dosarului: confirmare renuntare urmarire penala (art. 318 alin. 12NCPP)
Pe site-ul judecatoriei petent este judecatorie si intimat sunt eu si firma respectiva de moda.
Am nevoie de sfaturile dumneavoastra, am nevoie de un avocat? Este obligatoriu sa ma prezint la judecatorie? Ce inseamna acel status FOND? Am incercat sa ma documentez dar ori nu am inteles eu suficient de bine, ori nu gasesc informatiile corecte. Va multumesc din suflet daca puteti sa ma ajutati.
Buna ziua, problema sta in felul urmator: mama mea a fost intr o relatie cu un barbat timp de cativa ani in care si au cumparat un teren pe care apoi au ridicat o fundatie si un gard. In urma partajului i-a revenit cota de 1/2 si acum ar vrea sa vanda sau sa faca un imprumut in banca pentru ca avem nevoie de bani. Ca sa vanda are nevoie de ceva documente ca sa vada care parte ii apartine ei? La fel si cu giratul creditului, daca cunoasteti o situatie similara...ma puteti informa si pe mine? Va multumesc
Vreau ajutor! Am fost prins in mall incercand sa iau doua hanorace dintr.un magazin de haine. Fapta s.a intamplat in felul urmator: intru in magazin, aleg 3 hanorace, intru in cabina de proba si ies doar cu unul, in cabina am rupt alarmele pe 2 dintre ele si le.am luat pe sub geaca. In interiorul magazinului ma opreste o lucratoare si ma intreaba unde sunt restul articolelor iar eu ii raspund ca sunt pe mine. Imi spune sa o urmez si aceasta cheama politia. Mentionez ca am 17 ani si nu am niciun antecedent. Prejudiciul a fost de 149ron iar hanoracele au fost luate de la mine. Am fost incadrat la tentativa de furt. Am nevoie de ajutor, ce sa fac? Sa apelez la un avocat? Va rog din suflet sa ma ajutati cu orice informatie, multumesc.