avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confirmare renuntare urmarire penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confirmare renuntare urmarire penala

Buna seara, am intampinat aceasta problema si am nevoie de ajutor: anul trecut am incercat sa sustrag din mall niste haine si am fost prins. Am fost la politie mi-au luat o declaratie, eram minor, precizez ca acum am implinit varsta de 18 ani, iar zilele trecute mi-a ajuns acasa o citatie in care sunt scrise urmatoarele:
Materia:Penal
Stadiul procesual al dosarului: Fond
Obiectivul dosarului: confirmare renuntare urmarire penala (art. 318 alin. 12NCPP)

Pe site-ul judecatoriei petent este judecatorie si intimat sunt eu si firma respectiva de moda.
Am nevoie de sfaturile dumneavoastra, am nevoie de un avocat? Este obligatoriu sa ma prezint la judecatorie? Ce inseamna acel status FOND? Am incercat sa ma documentez dar ori nu am inteles eu suficient de bine, ori nu gasesc informatiile corecte. Va multumesc din suflet daca puteti sa ma ajutati.
Ar fi bine sa va prezentati cu avocat ca sa nu va expuneti la niciun risc.
Este recomandat sa va prezentati si sa sustineti cererea parchetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate de intimat Corneliu271 Corneliu271 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat/ opinie pentru urmatoarea intrebare: am facut o plangere la politie in urma cu un an pentru ca am fost amenintat in ... (vezi toată discuția)
In calitate de intimat TanasescuCristian TanasescuCristian Buna ziua , Am primit acasa o citatie in care scrie : T.C. ( eu ) cu ultimul domiciliu in ... este chemat in aceasta instanta , camera ... , in ... (vezi toată discuția)
Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)