Duca Oana a scris:
Pentru ca petent este parchetul, avand in vedere ca procurorul a propus solutia de renuntare la urmarirea penala.
Daca nu sunteti de acord cu aceasta solutie si doriti continuarea cercetarii penale, mergeti la termenul stabilit si sustineti-va cauza.
Aceasta solutie propusa de procuror se supune confirmarii judecatorului de camera preliminara si se dispune atunci cand apreciaza ca nu exista interes public in urmarirea persoanei acuzate.
Multumesc pentru raspuns ! Am crezut ca avem aceeasi calitate in dosar pentru ca m-am gandit ca persoana reclamata de mine a facut si ea la randul ei plangere impotriva mea sustinand ca a scos pistolul de tip air soft sa se apere dupa o sicanare in trafic. Eu doar sm coborat din masina sa il intreb ce are sotiia fiind pe scaunul din dreapta si el injura, masinile noastre riscand sa se loveasca am oprit. Politistul care reprezinta sectia de politie unde am depus eu reclamatia a sustinut ca pistolul a fost confiscat iar persoana respectiva a sustinut ca l-a indreptat spre capul meu de la geamul masinii personale strigand ca ma impusca ca sa se apere..