Vreau ajutor! Am fost prins in mall incercand sa iau doua hanorace dintr.un magazin de haine. Fapta s.a intamplat in felul urmator: intru in magazin, aleg 3 hanorace, intru in cabina de proba si ies doar cu unul, in cabina am rupt alarmele pe 2 dintre ele si le.am luat pe sub geaca. In interiorul magazinului ma opreste o lucratoare si ma intreaba unde sunt restul articolelor iar eu ii raspund ca sunt pe mine. Imi spune sa o urmez si aceasta cheama politia. Mentionez ca am 17 ani si nu am niciun antecedent. Prejudiciul a fost de 149ron iar hanoracele au fost luate de la mine. Am fost incadrat la tentativa de furt. Am nevoie de ajutor, ce sa fac? Sa apelez la un avocat? Va rog din suflet sa ma ajutati cu orice informatie, multumesc.
Vi s-a intocmit dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Impacarea inatura raspunderea penala.
Desi sansele sa reusiti sunt extrem de reduse, incercati sa depuneti demersuri in acest sens.
Buna ziua - furt din magazin
Buna ziua! Am si eu o intrebare.
In septembrie am intrat intr un magazin de haine, am luat cu mine in cabina 3 perechi de pantaloni, un hanorac si o pereche ... (vezi toată discuția)