avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutari, 3 prietene au avut o tentativa de furt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutari, 3 prietene au avut o tentativa de furt dintr-un mall, ...

Salutari, 3 prietene au avut o tentativa de furt dintr-un mall, mai exact au dezlipit etichete de pret de pe articole de imbracaminte, in vederea sustragerii, dar au fost prinse in cabina de proba facand acest lucru, deci inainte de a fura. Articolele nu au ajuns afara din cabina de proba si nici asupra lor ( sub haine sau in sacosele proprii). Nu a existat prejudiciu, dar a fost chemata politia locala si s-au luat declaratii atat la fata locului cat si la sediu politiei. Reprezentantii magazinului au facut plangere penala , dar au spus ca nu se vor constitui in parte civila deoarece nu a fost cauzat nici un prejudiciu. Hainele nu aveau dispozitive antifurt doar etichete. Fetele au 17 ani, sunt la prima abatere si cred ca si-au invatat lectia, vor ramane cu dosar penal sau se va stinge la impacarea partilor (ofiterul care a fost de serviciu si a luat declaratiile a spus va incerca medierea amiabila) ?

Alte discuții în legătură

Tentativa de furt Cristian5163 Cristian5163 Vreau ajutor! Am fost prins in mall incercand sa iau doua hanorace dintr.un magazin de haine. Fapta s.a intamplat in felul urmator: intru in magazin, aleg 3 ... (vezi toată discuția)
Furt calificat..pls help ! vladU vladU Am 18 ani, tanar antreprenor..am comis o fapta regretabila.Am fost intr-un magazin de haine am probat niste pantaloni si am observat ca plasticul acela ... (vezi toată discuția)
Am 20 de ani și am avut o tentativa de furt. ajutați-mă c un sfat ceva. Marișa2000 Marișa2000 Am avut o tentativa de furt într-un magazin din Mall... Suma este ft mica. Nu știu ce m a făcut sa încerc dar regret amarnic. Când am vrut sa ies, m a ... (vezi toată discuția)