avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate Lavinia1771

Activitate Lavinia1771

Discuție Procură
Buna ziua , tatal meu gaseste scuze ca sa nu imi dea semnatura la pasaport si procura pentru a iesi din tara , se poate face in felul urmator : Mama mea sa faca o procura prin care sa o imputerniceasca pe bunica mea si tatal meu la fel prin care Bunica mea sa imi faca pasaportul cat si procura aceea pentru a parasi tara .
Specific mama mea este in Italia si zicea sa trimita de acolo
Răspuns la discuția Cum poate obține mama mea ...
Și in cazul in care ei nu au fost legitim ?
Adica nu au fost căsătoriți/ divorțați ?
Răspuns la discuția Cum poate obține mama mea ...
Aveti idee ca m cum as putea sa il decad din drepturi ?
Off multumesc frumos oricum
Buna ziua , eu am o problema cred ca des intalnita , mama mea este in Italia de cand aveam eu in jur de 6 ani ( p.s. acum am 17 ) dar totusi ma ajutat financiar mai mult decat tatal meu care a fost langa mine , eu vreau sa ma mut la ea definitiv dar tatal meu face ce face si tot ma tine aici , daca imi fac pasaport imi mai trebuie buletinul la iesirea din țară ?( dat fiind faptul ca am buletin tip foaie temporara caci mi a disparut buletinul cu o zi inainte de a imi face procura pentru a pleca la mama )
Alt mod de a pleca la ea nu exista ?
Adica eu daca am numele tatalui chiar trebuie sa stau la mâna lui ?
Bună ziua ma numesc Lavinia si am 17 ani, certificatul meu de nastere este foarte uzat si vreau sa ies din tara , si stiu ca am mai avut probleme odata la iesirea din tara din cauza acestui motiv ..
1) Pot merge singura sa il schimb ? ( dat fiind motivul ca tatal meu nu are timp de mine si pentru mine ) 2) In cat timp se poate elibera certificatul ?
3) ce acte imi trebuie pentru preschimbare ?