Buna ziua , tatal meu gaseste scuze ca sa nu imi dea semnatura la pasaport si procura pentru a iesi din tara , se poate face in felul urmator : Mama mea sa faca o procura prin care sa o imputerniceasca pe bunica mea si tatal meu la fel prin care Bunica mea sa imi faca pasaportul cat si procura aceea pentru a parasi tara .
Specific mama mea este in Italia si zicea sa trimita de acolo
Buna ziua , eu am o problema cred ca des intalnita , mama mea este in Italia de cand aveam eu in jur de 6 ani ( p.s. acum am 17 ) dar totusi ma ajutat financiar mai mult decat tatal meu care a fost langa mine , eu vreau sa ma mut la ea definitiv dar tatal meu face ce face si tot ma tine aici , daca imi fac pasaport imi mai trebuie buletinul la iesirea din țară ?( dat fiind faptul ca am buletin tip foaie temporara caci mi a disparut buletinul cu o zi inainte de a imi face procura pentru a pleca la mama )
Alt mod de a pleca la ea nu exista ?
Adica eu daca am numele tatalui chiar trebuie sa stau la mâna lui ?
Bună ziua ma numesc Lavinia si am 17 ani, certificatul meu de nastere este foarte uzat si vreau sa ies din tara , si stiu ca am mai avut probleme odata la iesirea din tara din cauza acestui motiv ..
1) Pot merge singura sa il schimb ? ( dat fiind motivul ca tatal meu nu are timp de mine si pentru mine ) 2) In cat timp se poate elibera certificatul ?
3) ce acte imi trebuie pentru preschimbare ?