avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate dragomirvalerian

Activitate dragomirvalerian

Cand s-a efectuat expertiza topografica s-a realizat si o schita topografica pentru identificarea imobilului.Hotararea pronuntata de instanta recunoaste dreptul de proprietate asupra imobilului identificat prin schita topografica.In aceste conditii, trebuie sa apelez din nou la un topograf?
Daca in cadrul procesului a fost realizata o expertiza topografica , mai trebuie sa iau legatura cu un expert topograf pentru documentatia cadastrala in vederea intabularii, sau pot depune eu la OCPI expertiza topografica + schita si celelalte documente.
Multumesc.
Dosarul este finalizat.Nu stiu mai departe care este procedura, avand in vedere faptul ca schita care pace parte din dispozitivul hotararii contine dimensiuni eronate pentru lotul de 750 mp.Intrebarea este daca se poate face intabularea sau trebuie sa ma adresez din nou instantei.
Am obtinut in instanta o hotarare irevocabila pentru suprafata de 175o metri patrati (doua loturi alaturate de 1000 si 750 mp).In schita intocmita ca urmare a expertizei topografice dispusa de instanta, dimensiunile lotului de 750 mp nu corespund cu realitatea din teren.Cum pot face intabularea in aceasta situatie?
Am castigat in instanta prin hotarare definitiva si irevocabila dreptul de proprietate asupra suprafetei de 1750 metri patrati, compusa din 2 loturi respectiv 1000 metri patrati si 750 metri patrati.Cele doua suprafete au fost identificate in cadrul procesului printr-o expertiza topografica.
Dupa ramanerea definitiva a hotararii am pus in executare hotararea insa executorul a constatat ca masuratorile aferente suprafetei de 750 metri patrati sunt eronate.
Care este calea legala pentru a reface masuratorile pentru suprafata de 750 metri patrati?
Multumesc.