avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare imobil;schita topografica efectuata in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare imobil;schita topografica efectuata in cadrul procesului are unele dimensiuni eronate fata de realitatea din teren

Am obtinut in instanta o hotarare irevocabila pentru suprafata de 175o metri patrati (doua loturi alaturate de 1000 si 750 mp).In schita intocmita ca urmare a expertizei topografice dispusa de instanta, dimensiunile lotului de 750 mp nu corespund cu realitatea din teren.Cum pot face intabularea in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: dragomirvalerian , utilizator 16:22, 30 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Pai nu inteleg, de ce nu formulati obiectiuni la expertiza sa aratati ca nu exista acele dimensiuni?
Daca dosarul s-a incheiat atunci expertul topo care va faca cadastra face masuratorile lui.
Dosarul este finalizat.Nu stiu mai departe care este procedura, avand in vedere faptul ca schita care pace parte din dispozitivul hotararii contine dimensiuni eronate pentru lotul de 750 mp.Intrebarea este daca se poate face intabularea sau trebuie sa ma adresez din nou instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacere masuratori privind o suprafata de teren dragomirvalerian dragomirvalerian Am castigat in instanta prin hotarare definitiva si irevocabila dreptul de proprietate asupra suprafetei de 1750 metri patrati, compusa din 2 loturi respectiv ... (vezi toată discuția)
Unificare loturi de teren floristiclete floristiclete Sunt proprietara a 4 loturi de teren intravilane neuniforme care sunt lipite unul de altul. Deschiderea este de 15 metri pe trei din aceste loturi (care sunt ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva si irevocabila poate fi atacata dupa 3 ani... ionelstoica73 ionelstoica73 situatia ce urmeaza sa o explic in cele ce urmeaza a aparut in urma unei hotarari definitive si irevocabile din noiembrie 2006 este vb de o succesiune ... (vezi toată discuția)