avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refacere masuratori privind o suprafata de teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refacere masuratori privind o suprafata de teren

Am castigat in instanta prin hotarare definitiva si irevocabila dreptul de proprietate asupra suprafetei de 1750 metri patrati, compusa din 2 loturi respectiv 1000 metri patrati si 750 metri patrati.Cele doua suprafete au fost identificate in cadrul procesului printr-o expertiza topografica.
Dupa ramanerea definitiva a hotararii am pus in executare hotararea insa executorul a constatat ca masuratorile aferente suprafetei de 750 metri patrati sunt eronate.
Care este calea legala pentru a reface masuratorile pentru suprafata de 750 metri patrati?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Intabulare imobil;schita topografica efectuata in cadrul procesului are unele dimensiuni eronate fata de realitatea din teren dragomirvalerian dragomirvalerian Am obtinut in instanta o hotarare irevocabila pentru suprafata de 175o metri patrati (doua loturi alaturate de 1000 si 750 mp).In schita intocmita ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Cadastru ramona.vasile ramona.vasile Buna seara! Am nevoie de cateva informatii privitoare la un cadastru. Mama detine un act de vanzare cumparare pe un teren cu suprafata de 300 de metri ... (vezi toată discuția)
Rectificare de suprafata adrianszh adrianszh Buna ziua, va rog daca ma poate cineva indruma care ar fi calea cea mai simpla sa fac o rectificare de suprafata, detin un teren care in acte are 1000 m2 iar ... (vezi toată discuția)