avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate Carolina17

Activitate Carolina17

Doamna Administrator a cerut o ședință cu toți locatarii, suntem 3 scări cu 45 apartamente. La sedinta au participat pana în 10 locatari, din care o parte au fost deacord cu cerință doamnei și o parte nu. Ulterior, după 2 săptămâni s-a afișat suma de plata pt toate apartamentele din cele 3 scări ca apoi sa aflu ca se face doar partea din fata a blocului, eu având locuință în spatele blocului. Blocul a fost reabilitat în urma cu 15 ani, nu are defecte care sa afecteze interiorul apartamentelor, ci vor doar sa îl zugrăvească. Cu bani mulți și doar o parte.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Nu puteti evita daca hotararea a fost luata in mod legal in adunarea generala legal constituita a proprietarilor membri ai asociatiei si daca selectia societatii care a efectuat lucrarea a fost una conform legii.

Sumele respective vor fi trecute in listele de plata si - in cazul in care veti inregistra restante mai mari de 90 de zile la plata acestor cheltuieli - veti putea fi actionata in instanta de catre Asociatie.

Blocul este reabilitat de 15 ani, nu are defecte care sa afecteze interiorul apartamentelor, doar vor sa îl rezugraveasca. Și vorbim de o suma mare.

gi-jane2 a scris:

nu va place culoarea sau de ce nu vreti sa platiti ?

Pot evita plata zugrăveli blocului dacă majoritatea au plătit pentru acea operațiune? Cum ma poate obliga la plata ?
Am un copil de 3 ani din afara casatoriei, as vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa ii schimb numele , sa nu mai poarte numele tatalui.
Răspuns la discuția Deplasarile
Copilul are 1 an si 11 luni, locuim aproape de tatal lui, vrea sa il duca zilnic la el acasa sau vrea sa vina zilnic la noi acasa. Sunt obligata sa il las sa il vada zilnic? Avem drepturi egale pana la urma.
Răspuns la discuția Deplasarile
El imi impune zilnic, pentru ca nu am o hotarare judecătorească care sa zica altfel.
Discuție Deplasarile
Pana la o hotarare judecătorească sunt obligata sa il primesc in casa zilnic pe tatal copilului, sau sunt obligata sa ii dau copilul zilnic ca sa il duca acasa la el?
Discuție Dosar
Trebuie sa depun un dosar pentru stimulentul de insertie si am nevoie de copia dp buletinul tatalui copilului. Eu am una acasa, iar el refuza sa imi dea de buna-voie. As vrea sa stiu daca e ok sa o folosesc pe cea pe care o am sau este ilegal. Menționez ca mi-a fost data in trecut de catre el, nu am facut eu copia.
Discuție Nume
Copilul meu poarta numele tatalui, noi nu suntem casatoriti. Se poate schimba numele copilului, sa il poarte pe al meu?
Răspuns la discuția Mostenire
Bunicul n-are nici o legatura. Nu au locuit împreună. Pur si simplu am întrebat care e diferenta intre costuri, daca il transcriu cat e inca in viata sau dupa moartea ei. Am zis ca eu sunt singura moștenitoare, asta era suficient.

raluk0207 a scris:

A fost cumparat inainte de casatorie? Sau dupa decesul bunicului?
Daca oferiti informatii cu picatura o sa vorbim discutii pana maine.