avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate nica44

Activitate nica44

Mulțumesc de sfaturi.Nu e vorba de asfaltat,drumul a fost rupt de ape și a rămas doar o potecuța de trecut cu piciorul .
Buna ziua.Problema mea este legată de casa părintească unde acum locuiește mama mea și unde in viitor vrem sa ne retragem și noi(ACM stam la bloc,in alta localitate)In urma cu 2ani o ploaie torențiale a rupt drumul de acces-o uliță care deservea 4familii.De atunci primarul din localitate ne trimite vorba,sa nu mai investim nimic acolo ca nu ne mai face nimeni drumul,ca”Petru trei mortaciuni nu se merita”-sunt vorbele lui.Credeți ca avem vreo șansa legală sa ni se refacă drumul ?
Buna ziua.Am și eu o problema cu formularul de localizare la intrarea in țara.Am completat formularul pe 28 Decembrie ora Angliei 21.40(Ora României 23.40),avionul nostru trebuind sa aterizeze pe 30 la ora 0.05 .Dar avionul a avut întârziere și a făcut și escala la Cluj(s-au cuplat doua zboruri)așa ca am aterizat la ora 2.00.Pe 19 Ianuarie am primit câte 2000 lei amenda și eu și soțul meu ca nu am completat formularul.Credeți ca am vreo șansa sa se anuleze amenda?Multumesc.
Răspuns la discuția probleme cu plata unei facturi
Va multumesc.
Buna ziua.Am si eu o problema cu o factura platita.Am platit respectiva factura cu codul de client si nu am verificat chitanta.Ulterior am vazut ca banii nu intrase in contul respectiv si din pacate nu mai am nici chitanta.Am mers la operatorul unde am facut plata,a luat legatura cu operatorii de la payzone si au confirmat ca banii mei intrase in alt cont[factura mea era la avon si banii au intrat la rds rcs] .Acum operatorul imi spune ca nu se mai poate face nimic sa imi recuperez banii.Ce ma sfatuiti sa fac?