avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu plata unei facturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu plata unei facturi

Buna ziua.Am si eu o problema cu o factura platita.Am platit respectiva factura cu codul de client si nu am verificat chitanta.Ulterior am vazut ca banii nu intrase in contul respectiv si din pacate nu mai am nici chitanta.Am mers la operatorul unde am facut plata,a luat legatura cu operatorii de la payzone si au confirmat ca banii mei intrase in alt cont[factura mea era la avon si banii au intrat la rds rcs] .Acum operatorul imi spune ca nu se mai poate face nimic sa imi recuperez banii.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: nica44 , utilizator 20:30, 9 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)
Plata device huawei rds-rcs ItsSilvester ItsSilvester Buna ziua! Anul trecut am facut un contract pentru a avea acasa internet la RDS-RCS, abia ma mutasem. Cand a inceput pandemia Covid-19, am plecat din chiria ... (vezi toată discuția)
Contract fantoma cu rds-rcs elga50 elga50 Problema mea este urmatoarea: - In mai 2008 am semnat cu CZONE un contract pentru internet. Contractul era de fapt o bonificatie pentru mine pentru ca le ... (vezi toată discuția)