In blocul unde locuiesc contoarele de energie electrică sunt pe holul blocului. Cei de la Electrica au găsit un fir legat între nulul blocului și un fir ce ce intra în contoarul meu.
Acum îmi solicita 12.000 lei daune pt furt.
Menționez că nu au intrat în apartament sa verifice totul. Orice "binevoitor" putea să îmi facă legătura aia.
Întrebare: e suficient ce au găsit că sa fiu urmărit penal și condamnat ? Orice ar însemna asta? Și daune?
De la Poliție astăzi miau spus, după 3 ani, că dacă achit 330 lei către Electrica, se clasează dosarul și nu mai este urmărire penală.
Dar nu înseamnă o recunoaștere a faptei plata sumei respective? Electrica poate merge in Instanță în civil, și plata sumei de 330 lei nu înseamnă o recunoaștere?
Pt a pierde un eventual proces e suficient ce au găsit ei pe holul blocului? Nu trebuie și alte dovezi care să facă legătura direct și indubitabil cu mine?
Un sfat va rog!
Buna ziua.
Lucrez într-un spital public în postul de Referent Managementul Calității Serviciilor de Sănătate.
Managera spitalului mi-a întocmit o anexă la fisa postului, dandu-mi atribuții noi...dar în domeniul SSM-PSI
Are dreptul să facă asta? Pot sa nu fiu de acord?
Buna ziua. Am fost convocat pt Comisia de disciplină în urma referatelor a doi colegi. Am dreptul să mi se pună la dispoziție copii ale referatelor colegilor? Daca da, ce articol al cărei legi prevede asta?
Buna ziua.
Dețin funcția de Referent în cadrul compartimentului Managementul calității serviciilor din sănătate. Nu sunt cadru medical, ci personal contractual.
Fac parte din TESA?
Un angajat cu normă întreagă poate avea în plus sfert sau jumătate de normă ( pe funcție similară sau nu) in cadrul aceleași unități?
Daca da...in ce condiții și termeni?
Nu se modifica nimic. Fără extensii, fără sa construiesc camere în plus.....casa rămâne exact pe aceeași poziție, în aceeași consiguratie. Doar schimb acoperisul