avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lucrez ca Referent într-un spital public ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lucrez ca Referent într-un spital public în cadrul ...

Buna ziua.
Lucrez ca Referent într-un spital public în cadrul biroului Managementul Calității. As dori să știu sporul de condiții vătămătoare la ce salariu de bază se aplica? Pt că de la Resurse Umane mi se spune că nu se aplica la salariul de bază actual...ci la unul din 2017...2018...etc...nu primesc un răspuns clar.
Care este actul normativ care reglementează acest lucru?
Repet...e vorba de un spital public
Cel mai recent răspuns: stelarman20001 , utilizator 11:30, 31 Ianuarie 2025
Sporul respectiv se acordă la salariul de bază avut la data de 31 decembrie 2018. Baza legală este OUG 114/2018 și următoarele oug trenuleț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul de la ce dată se face poprirea. oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns cu privire la următoarea problrma: - salariații au câștigat niște drepturi ... (vezi toată discuția)
Sporul de doctorat Marcy79 Marcy79 Bună ziua! Am o neclaritate în privința cuantumului sporului de doctor. Din ce am citit eu, potrivit Legii 153/2017, sporul de doctor este în cuantum de ... (vezi toată discuția)
Cum este corect sa se calculeze ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam sa ne ajutati cu un punct de vedere cu privire la modul de calcul al salariului /01.01.2019. Institutia noastra a intrat in posesia ... (vezi toată discuția)