Ce acuzatii pot aduce pentru o semnatura falsă in numele meu? Și cat de gravă este ?
"Chemarea in instanță " cred ca asa se spune, a fost semnata de o alta persoana in numele meu , eu fiind plecat din țara nu am primit nimic dar se spune ca a fost semnata .
Casa are 860m2 din care 110 sunt contract vanzare cumparare pe numele meu + 440m2 curtea cu contract de vanzare de la fostul proprietar bunicul ne avand acte in regula , iar din curs constructie el mai are 250m2 dar si pe aia am vanzare cumparare cu bunicul , astea facute pentru a disparea din carte funciară
Deci daca dispare contractul de intretinere daca sa zicem câstigă procesul , ce pot face eu cu contractul de vanzare cumparare pe care il am eu ?
Deci , este vorba despre reziliera unui contract de intreținere făcut de catre bunicul meu , eu il intrețin de 15 ani , timp in care am bagat o sumă considerabilă in renovarea casei platind toate facturile , impozitul etc. Iar pe o parte din casa am un contract de vanzare-cumparare , eu sunt in altă țară de 6 luni și acesta este motivul anularii contractului. și am intrebarile acestea :
Cum o sa procedeze in mare parte aceasta chestie?
La ce să mă astept ?
Deci , este vorba despre reziliera unui contract de intreținere făcut de catre bunicul meu , eu il intrețin de 15 ani , timp in care am bagat o sumă considerabilă in renovarea casei platind toate facturile , impozitul etc. Iar pe o parte din casa am un contract de vanzare-cumparare , eu sunt in altă țară de 6 luni și acesta este motivul anularii contractului. și am intrebarile acestea :
Se poate anula si contractul de vanzare cumparare ?
Sau cum o sa de procedeze in mare parte aceasta chestie?