avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnatura falsă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnatura falsă

Ce acuzatii pot aduce pentru o semnatura falsă in numele meu? Și cat de gravă este ?
"Chemarea in instanță " cred ca asa se spune, a fost semnata de o alta persoana in numele meu , eu fiind plecat din țara nu am primit nimic dar se spune ca a fost semnata .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:21, 10 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Fals in insrisuri sub semnatura privata.
Contestati in instanta acea semnatura si inscrrieti-va in fals!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata semnata de catre alta persoana in numele reclamantului qooqle qooqle Buna ziua, Apelez si eu pentru prima data la comunitatea avocat.net. Am primit o cerere de chemare in judecata cu obiect pretentii, impreuna cu o adresa ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract vinzare cumparare lauraflory30 lauraflory30 acum 10 ani am cumparat un apartament impreuna cu prietenul meu,fiecare avind o cota de 1/2. am locuit impreuna o perioada de 8 ani dupa care respectivul a ... (vezi toată discuția)