Buna ziua,
Apelez si eu pentru prima data la comunitatea avocat.net.
Am primit o cerere de chemare in judecata cu obiect pretentii, impreuna cu o adresa in vederea completarii dosarului, ambele semnate in numele unei reclamante. Am verificat semnaturile de pe cele doua documente si ambele sunt asemanatoare dar nu corespund cu semnatura reclamantei.
In Intampinarea trimisa catre instanta am specificat urmatoarele:
Aş dori să semnalez în primul rând o gravă neregulă în legatură cu semnarea olografă a celor 2 documente oficiale: cererea de chemare în judecată şi adresa în vederea completării dosarului xxxx/yyy/2016. Aceste două documente sunt semnate de către o altă persoană, nu de către reclamanta X.
Anexez 3 documente care conţin semnătura olografă a lui X, unul din 2012 (Contract de Vânzare cu Clauză de Întreţinere – anexa 2), iar alte 2 din 2015 (2 declaraţii date de reclamantă în procesul de evacuare nr. xxxx/yyy/2015- anexa 3, anexa 4), din care se poate observa că semnatura diferă considerabil.
Acum instanta mi-a solicitat sa precizez:
daca intelege[sic] sa se inscrie in fals cu privire la semnarea cererilor de catre reclamanta sau sa arate ce anume solicita cu privire la acest aspect;
Actiunea nu a fost trimisa prin avocat.
As putea solicita anularea cererii de chemare in judecata pentru acest motiv?
Multumesc anticipat!