avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate mircea.reb

Activitate mircea.reb

Buna ziua!
Daca preiau un SRL, cu domeniu de activitate amanet electronice, care are pe rol un proces de furt, preiau si responsabilitatile acestui proces, sau ramane in atributia fostului proprietar de firma.
Va multumesc!
Buna ziua!
Acum un an de zile am inchiriat apartamentul unui cuplu printr-un contract inregistrat la ANAF. Ulterior acest cuplu a inchiriat apartamentul altui domn, intocmind un contract de inchiriere ca si proprietar. Nu era mentionat nimic in contractul de inchiriere privind subinchirierea. Cuplul a inchiriat apartamentul ca si proprietar, nu a subinchiriat.
Din acel moment eu nu am mai primit veniturile din chirie si am gasit un cumparator pentru apartament. Am reziliat contractul initial de inchiriere.
Problema este ca actualul om care sta in chirie, nu vrea sa paraseasca apartamentul in baza acelui contract intocmit de fostul meu chirias, mai mult cand am fost sa schimb yala la apartament am fost imbrancit, amenintat si dat afara din proprietetea mea.
Cum pot sa-mi recuperez apartamentul, pentru ca risc sa pierd clientul meu de vanzare.
Va multumesc. Are vreo importanta faptul ca in contractul de inchiriere sunt precizat ca si proprietar? Precizez ca eu am incheiat contractul in numele meu si in calitate de proprietar.
Buna ziua!
Am dat spre inchiriere apartamentul unui prieten,la cererea acestuia, el fiind plecat din tara.
Problema este ca fara sa am o procura, am intocmit un contrat de inchiriere intre 2 parti, eu semnand ca si proprietar.
Pot fi acuzat de fals si uz de fals de catre chirias cu acest contract?
Acesta nu si-a platit deloc contributiile si nu vrea sa pararseasca apartamentul, mai mult m-a amenintat cu plangere la politie.