avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Preluarea unui SRL cu activitate de amanet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Preluarea unui SRL cu activitate de amanet

Buna ziua!
Daca preiau un SRL, cu domeniu de activitate amanet electronice, care are pe rol un proces de furt, preiau si responsabilitatile acestui proces, sau ramane in atributia fostului proprietar de firma.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:27, 17 Februarie 2018
Este greu de spus, in principiu pot fi probleme. Sunt necesare detalii, amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii legate de o talharie BQGDAN BQGDAN Buna ziua, am si eu o intrebare daca ma imi poate raspunde cineva. De cateva saptamani mama a fost talharita de 2 minori (14 ani respectiv 16 ani) acestia ... (vezi toată discuția)
Garantii case de amanet C_CRISTINA C_CRISTINA As vrea sa stiu ce poate primi ca si garantie o casa de amanet? Seful meu sustine ca se pot primi case. Pai in acest caz, care mai e diferenta fata de un IFN ... (vezi toată discuția)
Serviciu extern ssm TuRa TuRa Buna ziua, Am o intrebare/curiozitate: se poate \"vinde\" in vreun fel un Serviciu Extern SSM? adica.. administratorul unui Serv. Ext nu mai vrea sa practice, ... (vezi toată discuția)