avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Activitate ioanadf

Activitate ioanadf

Răspuns la discuția Preaviz in cazul demisiei
Momentan nu este in vigoare un contr colectiv de munca la nivel national, deci termenul de preaviz pt functii de executie este cel de 15 zile calendaristice din codul muncii (asta in cazul in care nu aveti un contr de munca la nivel de unitate sau ramura). In preaviz nu se poate lucra 4 ore, se lucreaza cate ore sunt prevazute in contr indiv de munca. Conf contr individual de munca, angajatul este obligat sa efectueze zilele din preaziv, singurul mod in care poate sa nu lucreze in aceste zile este daca mai are zile de concediu de odihna de efectuat si le efectueaza in intervalul de preaziv de 15 zile.
Răspuns la discuția certificat sediu social
multumesc mult !
Răspuns la discuția certificat sediu social
multumesc mult de ajutor!

si practic cerere se depune la finante dupa ce faci la reg com verificarea disponibilitatii denumirii firmei, nu?
sincer, mi se pare cam ciudat, pt ca in contr de comodat nu prea ai ce date sa treci la identificarea firmei... pt ca inca nu ai nici CUI si nr de la reg com...
La infiintarea unei noi firme, cand se depune la finante cererea inreg sediu social? Inainte sa mergi sa inregistrezi firma la Reg com (adica se depune de persoana fizica care cedeaza dreptul de folosinta viitoarei firme) sau dupa ce se inreg firma la reg com (si se depune cererea de catre firma care a dobandit dr de folosita in urma unui contr de comodat/inchiriere?)
multumesc!
va recomand sa cititi standardele ISO 9001 privind Managementul calitatii, acolo gasiti modalitatea de intocmire a unei proceduri.