avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procedura privind întocmirea si utilizarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procedura privind întocmirea si utilizarea documentelor financiar contabile

As dori sa fac o procedura privind intomirea si utilizarea documentelor financiar contabile. In aceasta, pe langa descriere as face si schite pe modele de documente cu datele efectiv de completat in acestea (ce trebuie sa contina fiecare zona a documentelor - in exprimare neacademica). As dori sa stiu daca exista vreo reglementare privind modalitatea si respectarea unor pasi sigur de intomirea unei proceduri.
Cel mai recent răspuns: ioanadf , utilizator 20:52, 16 Mai 2010
adica sa invatati pe altii cum se intocmesc unele documente financiar-contabile?
ca un fel de manual?
Da, ceva de genu' ...dar as vrea sa vad daca exista si vreo prevedere legala privind intocmirea procedurilor -
eu nu am auzit despre asemenea proceduri. dar luati legea contabilitatii sau mai bine vechea "carte verde" in care veti gasi toate documentele contabile si cu explicatiile necesare. :sorry:
va recomand sa cititi standardele ISO 9001 privind Managementul calitatii, acolo gasiti modalitatea de intocmire a unei proceduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model procedura referitoare la activitatea juridica calytul calytul Am nevoie de un model de procedura referitoare la activitatea juridica conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001/2001, daca are cineva habar de asa ceva (vezi toată discuția)
Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit(microintreprindere) lcdragomir lcdragomir Buna seara. Am un SRL, cod CAEN 7022-consultanta in afaceri si management. a) Desfasor activitati preponderente de audit ptr. sisteme de management(ISO ... (vezi toată discuția)