Buna ziua,am si eu o intrebare ce se intampla daca raman insarcinata cu al doilea copil ..deja fiind in prenatal de aproape doi ani..in luna septembrie se terimina perioada de crestere copil se prelungeste prenatalul?
Se poate prelungi prenatalul pana la 3 ani avand in vedere ca cel mic nu are handicap..am auzit o varianta de la o pers apropiata precum ca ar merge prelungit prenatalul pana la 3 ani dar indemnizatia va fi mai mica se poate asa?
Am inteles.baiatul meu face doi anisori in septembrie pe 16 ultima indemnizatia daca tatal intra in concediu va fi in septembrie dar va veni pe octombrie ?
Buna ziua , am o intrebare...cum se procedeaza cu ultima luna din crestere copil, tatal trebuie sa intre el in concediu de maternitate...cum se procedeaza exact?astept raspunsul dvs
Buna ziua , am si eu o intrebare...se poate prelungi prenatalul pana la 3 ani a celui mic , mentionez ca nu are niciun handicap..am auzit discutii ca s ar prelungi perioada pana cand indeplineste 3 ani,dar suna de bani,indemnizatia ar fi mult mai mica . astept raspunsul dvs