avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil

Buna ziua , am si eu o intrebare...se poate prelungi prenatalul pana la 3 ani a celui mic , mentionez ca nu are niciun handicap..am auzit discutii ca s ar prelungi perioada pana cand indeplineste 3 ani,dar suna de bani,indemnizatia ar fi mult mai mica . astept raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 27 Mai 2019
Nu se poate asa ceva, intrucat nu exista text de lege in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Valentina mario Valentina mario Buna ziua , am o intrebare...cum se procedeaza cu ultima luna din crestere copil, tatal trebuie sa intre el in concediu de maternitate...cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu postnatal ramonap80 ramonap80 buna seara, sunt in concediu postnatal, prelungit medical cu inca un an datorita copilului care a avut ceva probleme. Certificatul de handicap al copilului ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)