avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate Luca0610

Activitate Luca0610

Bună ziua,

În urma prezentării unei oferte de asigurare Junior într-o sucursala Raiffeisen mi s-a cerut de către ofițerul bancar copie după certificatul de naștere al copilului. Fără a ma anunță și a stabili valoarea poliței a deschis 3 polițe de asigurare pe numele meu eu aflând acest lucru atunci când banii au fost retrași din cont. Menționez ca nu am semnat nici un contract de asigurare și nici nu a fost un apel telefonic înregistrat de la banca.
Care sunt pașii pe care ii pot urma pentru a îmi recupera banii.
Va mulțumesc anticipat.
Bună dimineața,

Am o mătușă care ar dori să îmi lase moștenire garsoniera dânsei, cu condiția să o îngrijesc până la sfârșitul vieții. Ea nu a fost căsătorită și nici nu are copii. Singurele rude sunt fratele ei și mama mea. Cum ar trebui să procedez ca după moartei ei să nu poată fratele sau copiii acestuia să deschidă proces pentru a cere partea de moștenire.
Răspuns la discuția Libere legale
Buna ziua, am intrebat angajatorul cand o sa fie platita ziua de 07.04 (sambata) inaintea Pastelui si a spus ca aceasta zi nu se plateste sau se recupereaza pentru ca punctul de lucru este deschis sambata oricum. Intrebarea mea este: Ce pot face pentru a fii platita aceasta zi?
Discuție Libere legale
Buna ziua, as dori sa va intreb daca in data de 07.04.2018 si pe 30.04.2018 am lucrat aceste zile se recupereaza? Mentionez ca lucrez la o firma care isi desfasoara activitatea si in weekend.
Va multumesc.
Este un card de bonuri de masa. Nu am fost informat ca banca poate debita din card. Stiam ca il pot folosi la divere hypermarketuri si daca nu sunt fonduri suficente nu se poate realiza plata.
Cand am vorbit cu cei care au emis cardul au spus ca e adevarat ca banca a debitat fara nici o notificare dar ca asta e si ei nu pot face nimic.
Buna ziua,

Pe data de 26.10.2017 am facut cumparaturi care au fost achitate cu card sodexoin valoare de 57ron. Pe data de 11.01.2018 banca de care apartinea pos-ul din magazin mi-a debitat cardul cu suma cumparaturilor efectuate in data de 26.10.2017 fara nici o notificare. Vazand un sold pe minus am sunat la cei de la sodexo si mi-au spus ca banca a uitat sa retraga banii in octombrie si i-a retras acum.Intrebarea este au voie sa imi debiteze contul fara a fii notificat?