avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate Ramonaioannaa

Activitate Ramonaioannaa

Cred ca îl voi bloca, cine știe ce îmi va mai scrie. Nu pot sa cred ca am fost atât de credula.

gi-jane2 a scris:

Nu exista asa ceva.
Cum vorbiti? Poate il indentifica politia, ar trebui sa faceti plangere.

Da, mi se spune ca voi primi o amenda mare de la fisc dacă nu depun o anumita suma ca taxa pentru transfer. Din fericire nu am pierdut mulți bani. M.am oprit la timp, dar mărturisesc ca m.a speriat puțin cu amenda.

gi-jane2 a scris:

Deci, cum? Depuneati o suma in contul unuia si castigati o suma? Dvs realizați cum suna asta?
Si daca nu mai trimiteți, va amendeaza fiscul??
Ati fost inselata, sper ca nu ati pierdut prea mulți bani.

Buna ziua! Pot fi amendata de către fisc pentru o suma care nu a întrat în contul meu?
Am depus o suma în contul unui domn, spunandu.mi ca pot câștiga o anumita suma de bani și când mi.a cerut taxa nu am mai trimis. Domnul mi.a spus ca voi fi amendata de fisc. Menționez faptul că în contul meu nu a întrat nicio suma.
Cred că este o escrocherie .
Ce părere aveți?
Buna ziua! Pot sa vand un apartament cumparat cu prima casa? Vreau sa il vand si sa iau un altul, tot prin credit. As vrea sa continui cu acelasi credit, practic sa fac un schimb. Sa vand apartamentul, cu banii jos si cu acei bani sa achit noul apartament si sa continuu cu rata la banca , ca pana cum, din punctul in care am ramas. Se poate?
Discuție Buletin
Buna! Urmează să mă căsătoresc în data de 9 mai. Imi voi păstra numele de familie și îl voi adauga si pe cel al sotului. El va face la fel. Problema este ca eu in 12 mai am nevoie de buletin pentru ca atunci se fac înscrieri la concursul de titularizare? Cum procedez in acest caz ? Am nevoie de buletin la înscriere.
Buna! Cat concediu imi poate acorda medicul de familie? As vrea 10 zile in iulie. Ultimele zile ale lunii iulie. As mai putea sa imi iau 10 la inceputul lui august?
Buna! Am lucrat din 2009 pana in sept 2018. Din sept 2018 pana in 4 martie 2019 nu am fost angajata. In 4 martie 2019 m.am angajat. Cand beneficiez de concediu medical?
Buna,

O vecina tine in bloc, la etajul 4, eu stau la 3, un caine care latra foarte mult. Are voie fara semnatura de la vecini? Mentionez ca animalul e fiarte galagios la orice ora inclusiv noaptea. Pot face ceva prin care sa renunte la animal?
Discuție Succesiune
Buna. In luna sept am inceput demersurile pt succesiunea dupa moartea bunicii. In luna octombrie notaru mi.a spus la casa nu corespund măsurătorile întrucât in sat au venit tipografi ce au lucrat la alta scară. Mi.a spus că in ciuda acestui fapt in o luna se rezolva. Nu am primit nici un răspuns toata luna noiembrie. In decembrie am sunat sa intreb ce se intampla. Mi.a spus că nu a primit un act ce l.a cerut de la primărie și ca se va rezolva în ianuarie. Nu inteleg ce tot amână și ce se poate intampla. Ce ar trebui a fac?