avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna. In luna sept am inceput demersurile pt succesiunea dupa moartea bunicii. In luna octombrie notaru mi.a spus la casa nu corespund măsurătorile întrucât in sat au venit tipografi ce au lucrat la alta scară. Mi.a spus că in ciuda acestui fapt in o luna se rezolva. Nu am primit nici un răspuns toata luna noiembrie. In decembrie am sunat sa intreb ce se intampla. Mi.a spus că nu a primit un act ce l.a cerut de la primărie și ca se va rezolva în ianuarie. Nu inteleg ce tot amână și ce se poate intampla. Ce ar trebui a fac?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:22, 17 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Este posibil ca imobilul respectiv să fi făcut obiectul cadastrarii sistematice.
Exista un program național de cadastrare efectuat de primăria fiecărei localități.
Notarul asteapta documentația cadastrala.
Citiți mai multe aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadastrarea e gratuita ? e in sarcina primariei ? miky48 miky48 Incadastrarea e gratuita sau nu ? E in sarcina primariei sau a mea ? Am primit de la primarie,un lot de teren in baza Legii 10/2001 ; cei din deparrtamentul ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate zuzumama zuzumama Vecina mea are un proces de granituire cu un alt vecin pe un teren extravilan.Expertul stabilit de instanta a ignorat documantatia cadastrala a vecinei mele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,tatăl meu are niste pamanturi de la bunicul său dar ... Lavinia Nina Lavinia Nina Buna ziua,tatăl meu are niste pamanturi de la bunicul său dar nu are nici un fel de acte ptr ele,plătește impozitul de mai bine de 30 și ceva de ani pe ... (vezi toată discuția)