Buna ziua,tatăl meu are niste pamanturi de la bunicul său dar nu are nici un fel de acte ptr ele,plătește impozitul de mai bine de 30 și ceva de ani pe unele ia bani și de la Apia,acum câțiva ani au fost de la Apia și tot ei i.au măsurat pământul...cum ar putea să facă acte de proprietate?se poate rezolva și la notar sau trebuie sa cheme un inginer sa măsoară pământurile și să facă actele?
Mai intai trebuie facut cadastrul. Dupa intocmirea documentatiei cadastrale, in vederea stabilirii dreptului de proprietate si implicit intabularea in Cartea funciara, trebuie sa introduceti o actiune in instanta pe uzucapiune.
Buna ziua ,mulțumesc de răspuns,chiar azi am sunat un notar și i.am explicat situația,doamna notar mi_a spus că anii 60 parca atc sau făcut privatizările atc au luat de la oameni pamanturi și după le.au primit înapoi dar în alte locuri ,adică Ciapeu sau cum sau numit,doamna notar mi.a spus sa mergem la primăria că primăria trebuie sa ne de-a de acolo acte de proprietate că de ei aparțineau și a zis că se poate rezolva ...
Succesiune
Ramonaioannaa
Buna. In luna sept am inceput demersurile pt succesiunea dupa moartea bunicii. In luna octombrie notaru mi.a spus la casa nu corespund măsurătorile ... (vezi toată discuția)