avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin

Buna! Urmează să mă căsătoresc în data de 9 mai. Imi voi păstra numele de familie și îl voi adauga si pe cel al sotului. El va face la fel. Problema este ca eu in 12 mai am nevoie de buletin pentru ca atunci se fac înscrieri la concursul de titularizare? Cum procedez in acest caz ? Am nevoie de buletin la înscriere.
Cel mai recent răspuns: Ramonaioannaa , utilizator 16:05, 15 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Numele de familie in urma casatoriei nancyadina nancyadina Buna ziua.As vrea sa va cer ajutorul in urmatoarea problema: peste o luna urmeaza sa ma casatoresc si am ceva nelamuriri in privinta numelui de familie.Eu ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in buletin mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Speta e urmatoarea, in certificatul de nastere al sotului este trecut numele fara diacritice, in buletin in schimb cu diacritice. Exista un ... (vezi toată discuția)