Buna ziua.Sunt angajat al unei firme de brokeraj pe functia de inspector asigurari.Am facut doua polite false.Angajatorul vrea sa imi faca plangere penala.Daca eu nu am cursul Ima valabil si nici cod RAF,pot avea un as in maneca?.El de ce m-a angajat daca stia ca nu am cod.?Pot scapa in vreun fel pe acest motiv?
Buna ziua.Sunt angajat al unei firme de brokeraj pe functia de inspector asigurari.Am facut doua polite false.Angajatorul vrea sa imi faca plangere penala.Daca eu nu am cursul Ima valabil si nici cod RAF,pot avea un as in maneca?.El de ce m-a angajat daca stia ca nu am cod.?Pot scapa in vreun fel pe acest motiv?
Teoretic ar fi posibil arestul la domiciliu sau control judiciar dar e posibil sa nu se dispună măsura preventivă daca aveti un copil mic în îngrijire.
La acest prejudiciu ar fi sa aveti avocat în urmărirea penală ca sa va apărați cât se poate de bine si sa nu aveti emoții ulterior.
În general se profită daca oamenii nu au avocat angajat.
Nu stiti care sunt masurile preventive?
As spune ca e vorba de fals si delapidare.
Suma este destul de mare, riscati sa fiti trimisa in judecata si condamnata. Se pot dispune si masuri preventive.