avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei ionescu bogdan

Activitate Andrei ionescu bogdan

Răspuns la discuția Inspector asigurari fara cod raf

Andrei ionescu bogdan a scris:

Buna ziua.Sunt angajat al unei firme de brokeraj pe functia de inspector asigurari.Am facut doua polite false.Angajatorul vrea sa imi faca plangere penala.Daca eu nu am cursul Ima valabil si nici cod RAF,pot avea un as in maneca?.El de ce m-a angajat daca stia ca nu am cod.?Pot scapa in vreun fel pe acest motiv?

Este a doua intrebare ce o pun pe acest grup si nimeni nu da un raspuns.
Răspuns la discuția Inspector asigurari fara cod raf

Andrei ionescu bogdan a scris:

Buna ziua.Sunt angajat al unei firme de brokeraj pe functia de inspector asigurari.Am facut doua polite false.Angajatorul vrea sa imi faca plangere penala.Daca eu nu am cursul Ima valabil si nici cod RAF,pot avea un as in maneca?.El de ce m-a angajat daca stia ca nu am cod.?Pot scapa in vreun fel pe acest motiv?

Este a doua intrebare ce o pun pe acest grup si nimeni nu da un raspuns.
Buna ziua.Sunt angajata la o firma din data de 02.02.2016.acum sunt insarcinata in 30 sapt si pe 1.02.2018 trebuie sa intru in concediu prenatal.Daca firma ma concediaza cu data de 01.02.2018 pe motive disciplinare si penale,mai pot beneficia de indemnizatia de concediul prenatal,postnatal si indemnizatia de crestere copil 2 ani?Termen de nastere estimat 25 martie.Sau daca voi fi concediata pot achita eu taxele la stat pe pentru a beneficia de acesti bani?Multumesc
Buna ziua.Sunt angajata la o firma din data de 02.02.2016.acum sunt insarcinata in 30 sapt si pe 1.02.2018 trebuie sa intru in concediu prenatal.Daca firma ma concediaza cu data de 01.02.2018 pe motive disciplinare si penale,mai pot beneficia de indemnizatia de concediul prenatal,postnatal si indemnizatia de crestere copil 2 ani?Termen de nastere estimat 25 martie.Sau daca voi fi concediata pot achita eu taxele la stat pe pentru a beneficia de acesti bani?Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Teoretic ar fi posibil arestul la domiciliu sau control judiciar dar e posibil sa nu se dispună măsura preventivă daca aveti un copil mic în îngrijire.
La acest prejudiciu ar fi sa aveti avocat în urmărirea penală ca sa va apărați cât se poate de bine si sa nu aveti emoții ulterior.
În general se profită daca oamenii nu au avocat angajat.

Acum m-au contacta de la firma sa ajung maine la ei si sa fac un angajament de plata.Acest angajament are un termen minim prin lege?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu stiti care sunt masurile preventive?

DIn pacate nu ma pricep deloc la acest domeniu.Nu cunosc termenii.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

As spune ca e vorba de fals si delapidare.
Suma este destul de mare, riscati sa fiti trimisa in judecata si condamnata. Se pot dispune si masuri preventive.

Ce masuri preventive?

Am incasat de la client mai mult si am predat mai putin la angajator prin falsificarea documentelor de plata.Este vorba de un prejudiciu de 3000 euro.Ce pot pati eu in momentul acesta aflandu-ma si in concediu prenatal.?

Buna ziua,sunt angajata unei firme si ma aflu in concediu prenatal.Din pacate am falsificat chitanta si furat o suma de bani din firma,acest lucru s-a aflat de curand.Angajatorul ma ameninta cu plangere penal pentru frauda.Ce pot sa risc eu?Ma poate concedia,pot face inchisoare?