avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate Remus.V

Activitate Remus.V

Bună seara. Dacă în urma unei condamnări au fost aplicate și pedepse complementare, acestea sunt valabile doar în România sau și în alte țări? Va mulțumesc
Multumesc mult! La politie trebuie sa ma duc?
Am fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani și 8 luni. Astăzi, a apărut o știre cu multe informații false care aduc un prejudiciu imaginii mele. Urmează să îmi deschid o afacere și mă afectează chestiile din respectivul articol. Pot cere daune morale pentru ce a fost scris, respectiv că nu mă pot reintegra in societate, nu îmi pot găsi de lucru și alte chestii. Cat drept au jurnaliștii să spună așa ceva? Apoi după ce am cerut să fie șters articolul am fost contactat de un redactor sau ce o fi fost și a spus ca sunt condamnat și bani nu voi vedea, a amenințat că va face in continuare astfel de articole etc. Scuzați daca am greșit topicul dar nu am știut unde sa scriu. Va mulțumesc!
Nu am facut alte infractiuni inainte, in timpul sau dupa ce m-am eliberat din inchisoare.
Nu mi-a adus la cunostiinta ca sunt suspect de ceva.
Am fost eliberat conditionat iar dupa putin peste o saptamana am fost chemat la politie pentru audieri. S-a intocmit un proces verbal dar am fost intrebat despre unde am fost incarcerat in ce perioada, persoane cu care am intrat in contact si intrebari despre unde voi munci si despre familie. De ce s-a facut acest proces verbal ca nu mi-a dat nimic de semnat? Va multumesc.