avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces verbal post liberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces verbal post liberare conditionata

Am fost eliberat conditionat iar dupa putin peste o saptamana am fost chemat la politie pentru audieri. S-a intocmit un proces verbal dar am fost intrebat despre unde am fost incarcerat in ce perioada, persoane cu care am intrat in contact si intrebari despre unde voi munci si despre familie. De ce s-a facut acest proces verbal ca nu mi-a dat nimic de semnat? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:50, 18 Ianuarie 2018
Aveati dreptul sa mergeti insotit de avocat.
E posibil sa fi fost suspect de comiterea unei infractiuni.
E greu de zis daca nu ati mers insotit de avocat.
Nu mi-a adus la cunostiinta ca sunt suspect de ceva.
E posibil sa fi fost vreun martor sau o parte vatamata pe acolo care nu v-a recunoscut...
Fiind nevinovat...
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu am facut alte infractiuni inainte, in timpul sau dupa ce m-am eliberat din inchisoare.
Am inteles acest lucru.
V-au considerat suspect probabil daca v-au chemat.
E bine sa stiti ca nu toti nevinovatii condamnati anterior scapa...daca sunt chemati...

Pot exista si alte ipoteze dar daca nu ati mers cu avocat este foarte greu sa le dezbatem acum...
Acocatul avea acces la informatii clare.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi? corsicanoo corsicanoo salut. am si eu cateva intrebari. am fost citat zilele astea ca martor la politie in legatura cu niste spargeri de autoturisme din parcarea din fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Consumul de marijuana Catalinbarla Catalinbarla Am fost chemat la declaratii de catre BCCO respectiv brigada de combatere a criminalitatii , pentru o persoana de la care eu am achizitionat o singura data 0.7 ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot feel4rap feel4rap Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)