avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consumul de marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consumul de marijuana

Am fost chemat la declaratii de catre BCCO respectiv brigada de combatere a criminalitatii , pentru o persoana de la care eu am achizitionat o singura data 0.7 g de marijuana exact asta am declarat si in fata agentului care mi-a luat declaratia am fost cooperant in totalitate , iar astazi am primit din nou un apel de la sediul BCCO in care am fost chemat in calitate de suspect (fara sa mi se aduca la cunostina motivul pentru care sunt suspectat) , ce ar trebui sa fac in situatia asta ? Am nevoie de niste informatii
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil a inceput urmărorea penală impotriva sub aspectul savarsirii infractiunii prev.si ped. de art. 4 din Legea 143/2000...veți fi audiat în calitate de suspect, eventual se va pune în mișcare acțiunea penală împotriva dvs...
Soluțiile posibile sunt: clasarea, renunțarea la up, trimiterea în judecată.
Desigur, o opinie juridică paradisiacă impune cunoașterea detaliilor speței.
Recomandabil ar fi să solicitați serviciile unui avocat.
Cu stimă!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va permiteți sa mergeți însoțit de avocat si sa va exercitati dreptul la apărare o puteți face în condițiile legii.

Este o substanță interzisă daca v-au chemat la audiere.
O sa ii intereseze de unde ati cumparat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand, ar trebui sa consultati un avocat si sa stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Initial ati fost audiat in calitate de martor, nu ati beneficiat de aparare si v-ati autoincriminat.

acest răspuns util
Nu cred ca a fost audiat inca...in vreo calitate...
Cand l-au prins nu l-au audiat efectiv dar a povestit el ceva....
Urmeaza sa il audieze.
Oricum, nu prea mai are cum sa o dea...rezonabil ca este nevinovat...
Cei aflati in aceasta situatia au dreptul de a consulta de indata un avocat dar ei nici nu stiu ca au acest drept si nici nu il pot exercita daca nu au platit avocatul anterior momentului in care au fost prinsi.
Cei care se gandesc sa sune la avocat, cel mai adesea au avocati de civil sau de la firma unde lucreaza ori asa ceva si ii intreaba pe acestia...
Problema este ca este mai rau daca ii suna pe acestia...dar ei nu stiu...
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
acest răspuns util
Din ce povestete rezulta ca a fost audiat initial in legatura cu o persoana de la care a cumparat, iar acum este chemat in calitate de suspect, cititi mesajul initial.

Alte discuții în legătură

Am fost prins deținând droguri de risc, mi s-a întocmit dosar penal iar până în prezent am fost citat și audiat ca martor. ce se poate întâmpla în continuare? nume123 nume123 Salut, am fost prins dintr-o prostie detinand un 0,8 de marijuana, acestia l-au trimis la laborator, am recunoscut ca am ce e, si ca am calitatea de martor? ce ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc buna seara! am o întrebare care nu ... Ihategreen42 Ihategreen42 Trafic de droguri de risc Buna seara! Am o întrebare care nu o înțeleg deloc. Povestea începe așa: am un dosar penal pentru deținere de droguri se risc ... (vezi toată discuția)
Consum de marijuana in perioada de reabilitare Sato Sato Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa evit o pedeapsa cu executare, daca in perioada de reabilitare aplicata pentru conducerea sub influenta ... (vezi toată discuția)