avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consumul de marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consumul de marijuana

Am fost chemat la declaratii de catre BCCO respectiv brigada de combatere a criminalitatii , pentru o persoana de la care eu am achizitionat o singura data 0.7 g de marijuana exact asta am declarat si in fata agentului care mi-a luat declaratia am fost cooperant in totalitate , iar astazi am primit din nou un apel de la sediul BCCO in care am fost chemat in calitate de suspect (fara sa mi se aduca la cunostina motivul pentru care sunt suspectat) , ce ar trebui sa fac in situatia asta ? Am nevoie de niste informatii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, asa este...
Nu a facut deloc bine...
Bine ca nu l-au inghiontit...pe acolo...
A facut bine ca a fost cooperant daca a mers fara avocat.Nici nu cred ca avea sanse sa fie necooperant...
Rabdarea nu prea este o virtute pentru cei de la BCCO...la audieri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins deținând droguri de risc, mi s-a întocmit dosar penal iar până în prezent am fost citat și audiat ca martor. ce se poate întâmpla în continuare? nume123 nume123 Salut, am fost prins dintr-o prostie detinand un 0,8 de marijuana, acestia l-au trimis la laborator, am recunoscut ca am ce e, si ca am calitatea de martor? ce ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc buna seara! am o întrebare care nu ... Ihategreen42 Ihategreen42 Trafic de droguri de risc Buna seara! Am o întrebare care nu o înțeleg deloc. Povestea începe așa: am un dosar penal pentru deținere de droguri se risc ... (vezi toată discuția)
Consum de marijuana in perioada de reabilitare Sato Sato Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa evit o pedeapsa cu executare, daca in perioada de reabilitare aplicata pentru conducerea sub influenta ... (vezi toată discuția)