avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... consum de marijuana in perioada de reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

consum de marijuana in perioada de reabilitare

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa evit o pedeapsa cu executare, daca in perioada de reabilitare aplicata pentru conducerea sub influenta alcoolului, am cumparat 2g de marijuana de la un vanzator care era sub supraveghere. Practic eu nu am fost prins cu drogurile asupra mea ci am fost chemat la procuror pentru ca apaream in lista de convorbiri a vanzatorului. Cand procurorul ma intrebat daca am cumparat, eu am recunoscut ca am cumparat 2g pentru consum propriu. Ulterior a inceput urmarirea penala iar procurorul a cerut pedeapsa cu executare. Credeti ca am sanse sa scap doar cu o amenda penala?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:48, 10 Octombrie 2019
Trebuia sa va asigurati apararea. V-ati autoincriminat si acum riscati o pedeapsa in regim de detentie..
Da, asa cum s-a aratat mai sus ati comis greseala pe care o fac aproape toti cei chemat la organul de ancheta penala.Mergand fara avocat v-ati expus unui risc foarte ridicat de a ajunge dupa gratii.
Daca nu ati fost trimis in judecata ati mai avea sanse sa va cautati avocat care sa faca tot ce se poate face ca sa va scape de inchisoare.
Problema este ca acum avocatul o sa va coste mult mai mult decat atunci cand ati mers la audiere fara avocat.
In astfel.de cazuri este indicat sa se angajeze avocat cu cateva zile mai inainte de audiere deoarece avocatul trebuie sa aiba timp sa isi stabileasca exact strategia apararii.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)
Consumul de marijuana Catalinbarla Catalinbarla Am fost chemat la declaratii de catre BCCO respectiv brigada de combatere a criminalitatii , pentru o persoana de la care eu am achizitionat o singura data 0.7 ... (vezi toată discuția)
Marijuana bogdan12x bogdan12x Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si ... (vezi toată discuția)