Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa evit o pedeapsa cu executare, daca in perioada de reabilitare aplicata pentru conducerea sub influenta alcoolului, am cumparat 2g de marijuana de la un vanzator care era sub supraveghere. Practic eu nu am fost prins cu drogurile asupra mea ci am fost chemat la procuror pentru ca apaream in lista de convorbiri a vanzatorului. Cand procurorul ma intrebat daca am cumparat, eu am recunoscut ca am cumparat 2g pentru consum propriu. Ulterior a inceput urmarirea penala iar procurorul a cerut pedeapsa cu executare. Credeti ca am sanse sa scap doar cu o amenda penala?
Da, asa cum s-a aratat mai sus ati comis greseala pe care o fac aproape toti cei chemat la organul de ancheta penala.Mergand fara avocat v-ati expus unui risc foarte ridicat de a ajunge dupa gratii.
Daca nu ati fost trimis in judecata ati mai avea sanse sa va cautati avocat care sa faca tot ce se poate face ca sa va scape de inchisoare.
Problema este ca acum avocatul o sa va coste mult mai mult decat atunci cand ati mers la audiere fara avocat.
In astfel.de cazuri este indicat sa se angajeze avocat cu cateva zile mai inainte de audiere deoarece avocatul trebuie sa aiba timp sa isi stabileasca exact strategia apararii.
Marijuana
bogdan12x
Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si ... (vezi toată discuția)