avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate aplucic

Activitate aplucic

Aveți dreptate, am omis din postare că este vorba de propunerea de debranșare de la încălzirea centrală a casei scării și a uscătoriei. Se pare că debranșarea poate genera mai multe probleme decât continuarea folosirii ca până acum când, sincer, confortul era normal iar costurile nu au depășit 20 - 30 lei pe lună. Vă mulțumesc pentru răspuns, mai rămâne să fac un convocator, să informez locatarii - proprietarii - despre ce am aflat și să procedăm cum consideră majoritatea că este mai bine!
Care sunt efectele debranșării sptiilor comune de la termoficare? Părerile despre posibilele efecte sunt că se creează un disconfort general generat de diferențele de temperatura din apartamente și spațiile comune.
Va rog sa ma lamuriti daca in afara de sistemul public si cel privat de pensii din Romania, mai exista vreunul?
Militarii activi, contribuie la Bugetul asigurarilor de stat, iar daca nu, atunci unde se duc banii din impozitele pe acestia le platesc?
Pensia militara de stat este sau nu asigurata din sistemul public de pensii, sau se plateste dintr-un fond privat?
Va multumesc mult!
Buna ziua
Am fost martorul unei infractiuni.
Prejudiciatul, este cetatean strain de nat romana iar faptuitorul, fratele lui din Romania.
Cel din strainatate, vrea sa faca plangere penala...ma ajuta cineva?
Asa cum am aratat in titlu, de 6 ani primesc somatii si penalizari ptr ca negasindu-ma in baza de date atunci cand achit impozitul pe apartament, nu pot sa achit impozitul pe masina mea, Corsa 1990.
Am de gand sa apelez la instanta ca sa oblige pe cei in drept swa-mi primeasca cuantumul ipozitului, fara bineinteles penalizari intrucat, se poate dovedi ca nu figurez in baza de date...somatia cu cumulul impozit penalizari vine tot de la ei....ei, ce ziceti?
Va rog sa-mi spuneti care sun pasii necesari si avizele de specialitate in cazul in care vreau sa produc detergenti lichizi biodegradabili.
=D> MULTUMESC
Nu sunt inca patronul unei firme de distributie insa este tocmai ceea ce doresc sa sa devin.
Intrebarea era ce forma de contract sa inchei cu producatorul, ca acesta sa nu vanda sub pretul practicat de mine, astfel sa-mi protejez investitiile.
Oare m-am facut inteles?
"RESPECTE FRUMOASE!"...asa mi-a raspuns odata la salut un batran...si m-a facut " DOMN"...credeti-ma ca am sa lupt sa si ajung intr-o zi...
M-am gandit la varianta aceasta a distributiei exclusive dar nici contractul de colaborare cu clauzele descrise in subiect nu-mi par de neluat in seama....ce parere aveti?
Scuze, in primul rand va multumesc ptr ca ati raspuns apelului meu.
Va solicit sprijinul din nou si o fac cu mare placere intrucat, am primit de fiecare data raspuns prompt si mai ales pertinent.
Am fost solicitat de o cunostinta sa-i creez o retea de distributie pentru produse de larg consum.
Acestea sunt ecologice, 100% naturale, cu ingrediente de provenienta in totalitate romaneasca, brevetate si cu aviz de punere pe piata.
Problema este insa ca odata creata - posibil chiar la scara nationala - nu am garantia ca raman singurul distribuitor...poate un "shmecher" sa treaca peste mine si sa achizitioneze marfa direct de la producator si atunci toata investitia mea va fi fost in zadar.
Proprietarul fabricii producatoare ( amicul meu este manager ) agreaza ideea de a semna un contract cu mine, ca sa-mi garanteze ca situatia de mai sus nu se va crea din partea lui.
Poate cineva sa-mi recomande o forma de contract prin care eu sa-mi asum crearea retelei si distributia iar producatorul sa desfaca doar pentru mine ( sau prin mine ) toata gama existenta si viitoare de produse, chiar daca firma va avea alta denumire sau varii situatii?