Pe foaia Comunicare Minuta Penala mi a venit așa "amana aplicarea pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari"
Pe mine m au prins conducand cu permisul suspendat inainte sa mi vina sentinta de amânare a aplicarii pedepsei ( pedeapsa a fost pentru 4 luni de inchisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire si alte violențe) debia zilele astea mi a venit amanarea si supravegherea pentru 2 ani.
Daca am un dosar cu vatamare corporala cu sentința de suspendare ma afectează la un dosar penal in care am fost prins conducand cu permisul suspendat menționez ca mi am recunoscut vina , pot intra la pușcărie?
Procesul pentru bătaie s a incheiat acum un an dar in același timp aveam deschis procesul cu permisul , vreau sa știu dacă se face pușcărie pentru acestea.
Am fost prins băut cu 0,24 la volan , mi s a suspendat carnetul pentru 90 de zile in acest timp am fost prins conducând fără permis , am mai avut un proces pentru o bătaie prin care mi s a rezultat sa fac ore in folosul comunității , vreau sa știu la procesul pentru permis se adaugă si fostul proces pentru bătaie?
Am fost prins conducând cu permisul de conducere suspendat pe data de 12.01.2018 mi s-a întocmit dosar penal și încă nu am fost chemat la audieri țin să precizez că suspendarea expira la data de 09.02.2018 , ce pedeapsa mi se poate atribui?