Am fost prins băut cu 0,24 la volan , mi s a suspendat carnetul pentru 90 de zile in acest timp am fost prins conducând fără permis , am mai avut un proces pentru o bătaie prin care mi s a rezultat sa fac ore in folosul comunității , vreau sa știu la procesul pentru permis se adaugă si fostul proces pentru bătaie?
Dacă în perioada de încercare ai mai facut prostii Serviciul de probatiune va sesiza instanta de judecata, penala pentru revocarea masurii prestării muncii in folosul comunitatii . Depinde la ce durata de timp ai savarsit faptele .... .
Procesul pentru bătaie s a incheiat acum un an dar in același timp aveam deschis procesul cu permisul , vreau sa știu dacă se face pușcărie pentru acestea.
Nu sunt de specialitate . Faptul ca ai fost prins baut cu 0,24 constituie contraventie NU infractune . Chestia nasoala e ca ai fost prins circuland fara permis .... vezi hotararea instantei cu bataia , care este termenul de incercare ( pentru care s-a dispus suspendarea executarii pedepsei inchisorii .) ... sper sa ai noroc .
Art335alin2-cp
VIOREL1991
am fost prins conducand baut 0,42 in etilotest la probele de sange mia venit rezultatul de 0,80 mi sa suspendat permisul pentru 90 de zile.La 3 sapatamani am ... (vezi toată discuția)