avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet suspendat

Am fost prins băut cu 0,24 la volan , mi s a suspendat carnetul pentru 90 de zile in acest timp am fost prins conducând fără permis , am mai avut un proces pentru o bătaie prin care mi s a rezultat sa fac ore in folosul comunității , vreau sa știu la procesul pentru permis se adaugă si fostul proces pentru bătaie?
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2019
Cosmin920, utilizator
Cel mai recent răspuns: Icarus33 , utilizator 12:20, 25 Aprilie 2019
Dacă în perioada de încercare ai mai facut prostii Serviciul de probatiune va sesiza instanta de judecata, penala pentru revocarea masurii prestării muncii in folosul comunitatii . Depinde la ce durata de timp ai savarsit faptele .... .
Procesul pentru bătaie s a incheiat acum un an dar in același timp aveam deschis procesul cu permisul , vreau sa știu dacă se face pușcărie pentru acestea.
Nu inteleg ce solutie a fost dispusa in ”procesul pentru bataie” si de catre cine.
Nu sunt de specialitate . Faptul ca ai fost prins baut cu 0,24 constituie contraventie NU infractune . Chestia nasoala e ca ai fost prins circuland fara permis .... vezi hotararea instantei cu bataia , care este termenul de incercare ( pentru care s-a dispus suspendarea executarii pedepsei inchisorii .) ... sper sa ai noroc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea cu permisul reținut anterior tot pentru alcool la volan. la ce pot să mă aștept, este posibil să fac închisoare? Madalin1988 Madalin1988 Buna ziua am fost prins în ianuarie băut la volan.si mi sa reținut permisul .am deja un dosar iar acum mă prins din nou băut și fără permis.pot sa stiu ... (vezi toată discuția)
Art335alin2-cp VIOREL1991 VIOREL1991 am fost prins conducand baut 0,42 in etilotest la probele de sange mia venit rezultatul de 0,80 mi sa suspendat permisul pentru 90 de zile.La 3 sapatamani am ... (vezi toată discuția)
Savarsirea faptei in termenul de incercare- conducere sub influenta alcoolului- consecinte ion tauru ion tauru buna ziua in anul 2015 am fost prins la volan baut si am avut dosar penal din judecata mi sa dat 1 an inchisoare cu supendarea executari pedepsei si 2 ani ... (vezi toată discuția)