avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Activitate xInotia

Activitate xInotia

Buna ziua!

As avea o intrebare legata de: ce are/nu are voie proprietarul sa faca in momentul inchirierii unui apartament.
Situatia este cam asa: urmeaza ca saptamana viitoare sa ma mut cu un coleg intr-un apartament nou, prin intermediul unei agentii imobiliare. Agentia imobiliara mi-a confirmat ca proprietarul este de acord ca eu si colegul sa inchiriem apartamentul, insa proprietarul nu va putea veni la semnarea contractului, acesta fiind plecat din tara si tatal lui avand imputernicire.
Astazi m-a sunat agentul imobiliar sa ma anunte ca, tatal proprietarului doreste ca inainte sa semnam contractul, sa vada niste acte/contracte/adeverinte legate de locul unde lucram.
Intrebarea mea este: este legal asa ceva? E prima oara cand mi se intampla sa mi se ceara asa ceva. Stiam ca lucrurile acestea tin de confidentialitate, protectia muncii, etc., si ca nu trebuie prezentate oricui.

Astept raspunsurile dumneavoastra cu mare interes!
Răspuns la discuția Retur emag
Două laptop-uri Asus și un Acer, toate cu aceeași problemă. Pe fundal negru, se vede pe unde e iluminat display-ul din toate colturile și este foarte deranjant. În ceea ce privește încălzirea, laptop-urile ajung la o temperatură de 90-98 grade în timpul jocurilor, ceea ce nu este normal.

Discuție Retur emag
Buna ziua!

Am urmatoarea dilema: am achizitionat de la emag 3 laptop-uri (marci diferite, in zile diferite), din pacate, toate cu probleme (pete pe ecran, supraincalzire).
Doua dintre ele le-am returnat deja, urmeaza sa il returnez si pe al treilea si sa comand unul care, din cate am inteles nu are probleme, in zilele care urmeaza.

Intrebarea mea este: dupa cate retururi au dreptul sa refuze sa imi mai ia produsul inapoi? Nu vreau sa creez inconveniente, sa fortez nota, dar nici nu doresc sa raman cu un produs cu defecte, care a fost destul de scump (~5000 RON/laptop)