avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate Kempes1996

Activitate Kempes1996

Buna ziua...am un srl(transporturi) cu sediul social la casa tatălui meu cu contract de comodat aferent.. Întrebarea mea este dacă pot achiziționa și deduce tva ul la niște materiale de construcții pentru renovarea casei? Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Înștiințare penala
[ link extern ]

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Scrieti aici exact ce vedeti pe portal sau atasati un link.

Răspuns la discuția Înștiințare penala
Îmi puteți zice ce înseamnă penal 11 (fost pm3) asta scrie la dosar

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Căutați un avocat ca sa meargă la dosar.
Pentru amenda rutieră nu va cita secția penală.

Am primit acasă o înștiințare de judecătorie că trebuie să mă prezint e din partea sectiei penale legea 302/2004 ...eu am luat o amendă pentru telefon in Olanda acum ceva timp și polițistul respectiv a zis că o să mi-o trimită acasă..eu fiind plecat cred că cei de acasă nu au văzut plicul cu amendă sau nu au trimis nimic acasă nu știu ...este posibil sa se transforme in parte penală?
Discuție Cazier Auto
Buna ziua,in legatura cu cazierul auto pentru angajare,mentionez ca o sa ma angajez la o firma de transport cu sediul in slovacia.Intrebarea mea este urmatoarea,am auzit ca acum e nevoie de un anume cazier auto si dureaza aproximativ 15 zile pana vine,eu stiam decat de cazierul acela judiciar care il procurai in 5 min.Multumesc frumos!!!
Buna seara.. Pot depune actele pentru eliberarea atestatelor avand doar dovada inlocuitoare a permisului...ca vreau sa imi vina cat mai repede si pana vine permisul mai dureaza o saptamana