avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deducere cheltuieli pentru reparare sediu social?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deducere cheltuieli pentru reparare sediu social?

Buna ziua...am un srl(transporturi) cu sediul social la casa tatălui meu cu contract de comodat aferent.. Întrebarea mea este dacă pot achiziționa și deduce tva ul la niște materiale de construcții pentru renovarea casei? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 29 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:38, 30 August 2023
Din tot imobilul, prin acel contract de comodat, proprietarul a pus la dispoziție firmei cu drept de folosinta pentru sediul social doar o camera. Deci doar pentru acea camera se pot deduce cheltuieli de intretinere/reparatii sediu social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva constructie sediu social manolacheflorentina manolacheflorentina buna ziua, sc...........X are sediul social intr-unapartament de bloc, in bucuresti si a inchiriat o camera cu contract de comodat cu destinatia de sediu ... (vezi toată discuția)
Centrala termica pe firma nedea cristian nedea cristian Pe baza unui contract de comodat, una din camerele apartamentului in care locuiesc a fost cedata spre folosinta firmei mele, la care sunt asociat unic. In ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli sediu social mtrufin mtrufin :( buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)