avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate ellenan

Activitate ellenan

Discuție Consiliere
Buna ziua!
As dori sa cer sfatul unui avocat intr-o chestiune comerciala.Sugestii sau linkuri catre site-uri ale unui avocat de unde sa pot eventual sa aflu si planul tarifar?Multumesc.
Răspuns la discuția Dizolvare-radiere
cotele sunt 50-50. amandoi am depus bani, sub forma de imprumut. unul mai mult ca celalalt. acest lucru inseamna ca acesta va trebui sa isi acopere 100% investitia, sau bunurile se impart 50-50 dupa cum sunt partile sociale?va multumesc
Răspuns la discuția Retragere SRL 2 asociati
amandoi
Buna ziua!

As vrea sa stiu care sunt pasii care trebuie urmati pentru radierea unei firme. A avut activitate, nu are datorii catre stat, are bunuri cumparate si 2 asociati!

Multumesc
Răspuns la discuția Retragere SRL 2 asociati
Multumesc mult pentru raspuns! Aceste argumente si i le-am oferit si eu. Actul constitutiv nu prevede cum ca in caz de pierderi trebuie sa le platesc. Totusi, respectiva persoana a amenintat cu judecata si cu solicitarea ca orice venituri viitoare sa fie puse sub...presupun un fel de sechestru. Oricat de incredibila mi se pare aceasta solutie- pentru ca pare mai degraba desprinsa din cartile SF decat din lege, vreau sa ma asigur ca am dreptate.
Buna ziua!Am si eu o mica problema. Acum cateva luni am infiintat un srl alaturi de o persoana. datorita numeroaselor divergente si a punctelor de vedere total diferite in acest moment s-a ajuns la un punct tensionant greu de depasit. Celalalt asociat a imprumutat firma cu o suma pentru a achizitiona aparatura. Firma este pe pierdere, iar eu vreau sa ma retrag. Ce se intampla? In urma vanzatorii aparatelor cumparate, ramane o suma de bani neacoperita. Trebuie sa acopar eu jumatate din pierdere?

Va multumesc!