avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consiliere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consiliere

Buna ziua!
As dori sa cer sfatul unui avocat intr-o chestiune comerciala.Sugestii sau linkuri catre site-uri ale unui avocat de unde sa pot eventual sa aflu si planul tarifar?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:18, 26 Septembrie 2007
salut

link-uri sunt gramada

dar nu veti avea si planurile tarifare, nimeni nu le trece, onorariile sunt negociabile si stabilite in functie de natura spetei

daca nu puteti expune problema aici, trimiteti un mesaj privat sau la juristnet@gmail.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista consiliere juridică gratuită pentru persoanele cu dizabilități? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Dacă există aș dori să i-au legaura cu un ONG in vederea unei consilierii juridice. Aștept mesaj pe adresa mea de email: cretujanmarian@gmail.com, cu ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Promovare (marketing) online catalin.balog@gmail.com catalin.balog@gmail.com BUNĂ ZIUA! Expunerea problemei. Mi-am înființat o firmă (training și consultanță) și am realizat un web site pe care aș vrea să adaug două ... (vezi toată discuția)