avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu 71

Activitate Claudiu 71

Am facut armata in perioada 12.09.1989/12.09.1990, apoi scoala militara de subofiteri inte 12.09.1991/31.07.1993 si apoi am lucrat in cadrul M.Ap.N. timp de 25 de ani cu grupa de munca cu 6 luni in plus la vechime in fiecare an si 2 luni cu vechime 3 luni in plus la an.Sunt nascut la 10.02.1971 si vreau sa stiu cand pot sa ies la pensie.Va multumesc ! Astept raspunsul d-voastra.
Răspuns la discuția Divort
Pensia o platesc intr-un cont deschis pe numele fostului meu socru.Nu vreau sa ma trezesc peste nu stiu cate luni ca ma da in judecata si sa platesc din urma o suma destul de mare in ideea in care trebuie sa dau 780 ron pe luna.
Stiti ca se spune ca justitia este oarba, dovada ca fostei mele sotii iau fost incredintati copiii si ea are aproape 8 luni de cand nu a mai dat pe acasa.
Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Cui platiti de fapt pensie alimentara ? in conditiile in care monorii se afla sub ingrijirea Dvs...

Discuție Divort
Am divortat de sotie iar copii au fost incredintati acesteia iar eu sa platesc pensie alimentara.Problema ests ca ea este plecata in Italia si nu vrea sa revina acasa,iar eu in continuare am grija de copii si platesc si pensie alimentara.Domiciliul copiilor a fost stabilit la mama,dar ea are domiciliu si in Italia(are acte de rezidenta acolo) si in Romania unde are de fapt domiciliu comun cu al meu. Ce pot sa fac ?
Am divortat.Cei doi copii din care unul cu handicap grav au fost incredintati mamei dar cu autoritatd tutelara comuna si la domiciliul mamei ( card este si al meu ) si mi s-a pus pensie de intretinere ptr ei.Problema este ca mama este de 8 ani in Italia si nu vrea sa revina in tara iar eu ma ocup de cresterea si intretinerea copiilor.Este normal ? Eu cui platesc pensia , ptr ca nu am cui ? Nu vreau sa ma trezesc peste nu stiu cat timp ca sunt dator si sa platesc din urma.Mentionez ca ea are un domiciliu in Italia si nu am nici macar cont unde sa virez banii.
Răspuns la discuția Divort

Claudiu 71 a scris:

Sunt in curs de divort de actuala mea sotie care ests plecata afara la munca de 8 ani si care nu vrea sa se intoarca.Mentionez ca eu am grija de cei doi copii ,iar ea nu contribuie decat cu sume modice de bani.Ea se bazeaza pe faptul ca apartamentul in care stam este luat cu credit ipotecar iar eu nu am unde sa ma duc si deci sunt obligat sa locuiesc cu cei doi copii si sa am grija de ei. Vrea in schimb sa-mi ia apartamentul si sa ma despagubeasca cu o suma mica de bani iar eu sa raman pe drumuri.

Nu am fost prea clar in problema mea.Eu platesc si rata la apartament si intretin si copii. Eu vreau custodia baiatului care are 12 ani ,iar ea sa ea sa ia fata care are 16 ani.Mentionez ca fata sufera de tetrapareza spastica si este dependenta de cineva.Nu vorbeste,nu merge si nu mananca singura.Oricum ea nu vrea sa ia fata ,ci sa o dea tatalui ei la tara,tata care in lipsa mea ,cand eu sunt la serviciu are grija de ea.Mentionez ca eu am un salariu destul de bun,iar tatal ei ptr ca sta cu ea primeste indemnizatia de insotitor.Am depus actele de divort in iunie si pana acum nu am primit nicio rezolvare la cele doua infatisari de la tribunal.Sunt mereu amanat ,iar sotia imi spune ca ea sta acolo sa faca bani sa achite apartamentul pe care vrea sa mi-l ia.
Discuție Divort
Sunt in curs de divort de actuala mea sotie care ests plecata afara la munca de 8 ani si care nu vrea sa se intoarca.Mentionez ca eu am grija de cei doi copii ,iar ea nu contribuie decat cu sume modice de bani.Ea se bazeaza pe faptul ca apartamentul in care stam este luat cu credit ipotecar iar eu nu am unde sa ma duc si deci sunt obligat sa locuiesc cu cei doi copii si sa am grija de ei. Vrea in schimb sa-mi ia apartamentul si sa ma despagubeasca cu o suma mica de bani iar eu sa raman pe drumuri.