Claudiu 71 a scris:
Sunt in curs de divort de actuala mea sotie care ests plecata afara la munca de 8 ani si care nu vrea sa se intoarca.Mentionez ca eu am grija de cei doi copii ,iar ea nu contribuie decat cu sume modice de bani.Ea se bazeaza pe faptul ca apartamentul in care stam este luat cu credit ipotecar iar eu nu am unde sa ma duc si deci sunt obligat sa locuiesc cu cei doi copii si sa am grija de ei. Vrea in schimb sa-mi ia apartamentul si sa ma despagubeasca cu o suma mica de bani iar eu sa raman pe drumuri.
Nu am fost prea clar in problema mea.Eu platesc si rata la apartament si intretin si copii. Eu vreau custodia baiatului care are 12 ani ,iar ea sa ea sa ia fata care are 16 ani.Mentionez ca fata sufera de tetrapareza spastica si este dependenta de cineva.Nu vorbeste,nu merge si nu mananca singura.Oricum ea nu vrea sa ia fata ,ci sa o dea tatalui ei la tara,tata care in lipsa mea ,cand eu sunt la serviciu are grija de ea.Mentionez ca eu am un salariu destul de bun,iar tatal ei ptr ca sta cu ea primeste indemnizatia de insotitor.Am depus actele de divort in iunie si pana acum nu am primit nicio rezolvare la cele doua infatisari de la tribunal.Sunt mereu amanat ,iar sotia imi spune ca ea sta acolo sa faca bani sa achite apartamentul pe care vrea sa mi-l ia.